27 mei 2022

Laten we alle antwoorden vinden

Expand search form

Hoe maak ik een Google To Do Lijst?

In Taken wordt elke taak in een lijst gezet. Er is een standaardlijst waar u taken aan kunt toevoegen, maar u kunt ook uw eigen lijsten maken.

 1. Klik boven in het venster Taken op de pijl Omlaag Nieuwe lijst maken.
 2. Geef de lijst een naam en klik op Gereed.

2.2 Naam van een lijst wijzigen

 1. Bovenaan het venster Taken, klik op de pijl Omlaag en selecteer een lijst.
 2. Klik op Meer Naam lijst wijzigen.
 3. Voer een nieuwe naam in en klik op Gereed.

2.3 Taken en subtaken toevoegen

Een taak aan een lijst toevoegen:

 1. Klik boven in het venster Taken op de pijl Omlaag en selecteer de lijst waaraan u de taak wilt toevoegen.
 2. Klik op Taak toevoegen.
 3. Voer een taak in. Terwijl u tekst invoert, wordt de taak automatisch opgeslagen.

Maak een taak vanuit een e-mail:

 1. Open Gmail en sleep een e-mail naar het venster Taken. De taak is het onderwerp van de e-mail.
 2. In de taak verschijnt een koppeling zodat u het bericht gemakkelijk opnieuw kunt openen.

Maak een subtaak aan:

Kies een optie:

 • Klik met de rechtermuisknop op een taak en selecteer Een subtaak toevoegen.
 • Voeg onder de hoofdtaak een nieuwe taak toe en druk op Ctrl + ] (Windows) of Command + ] (Mac).
 • Naast de hoofdtaak klikt u op Bewerken en in de Subtaken toevoegen voert u een taak in.

Om het inspringen van een subtaak op te heffen, klikt u met de rechtermuisknop op de subtaak en klikt u op Unindent. U kunt ook op de subtaak klikken en op Ctrl + [ (Windows) of Command + [ (Mac).

Opmerking: Als lid van een ruimte in Google Chat kunt u groepstaken maken en beheren en taken toewijzen aan andere leden in de ruimte. Voor meer informatie, zie Een taak in een ruimte maken en toewijzen.

2.4 Van lijst wisselen

Klik boven in het venster Taken op de pijl Omlaag en selecteer een andere lijst.

2.5 Een lijst verwijderen

Als u een lijst verwijdert, kan deze niet meer worden hersteld.

 1. Klik boven in het venster Taken op de pijl Omlaag en selecteer een lijst.

  Opmerking: U kunt de standaard takenlijst niet verwijderen, maar u kunt deze wel een andere naam geven.

 2. Klik op Meer Lijst verwijderen.

2.6 Toetsenbord sneltoetsen gebruiken

U kunt sneltoetsen gebruiken om taken toe te voegen, te bewerken of te verwijderen, en meer. Om een lijst met sneltoetsen te zien, klikt u op Meer Toetsenbord snelkoppelingen.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

Bestaat er een Google-taaklijst?

Google Taken is een eenvoudige takenlijst, maar met lijsten, subtaken en mobiele meldingen biedt het de basis die u nodig hebt om productief te blijven en de belangrijkste dingen die u moet doen bij te houden.

Kan Google Assistant een to-do lijst maken?

Beheer je taken onderweg handsfree. Vraag je Google Assistent om taken te maken, boodschappen of herinneringen toe te voegen en ze later gemakkelijk te openen op elk apparaat dat je kiest. “Je eigen digitale to do-lijst.

Hoe maak ik een to-do-lijst in Gmail?

Maak een taakGa naar Gmail, Agenda, of Google Drive, of open een bestand in Docs, Sheets, of Slides. Als het zijpaneel niet wordt weergegeven, klikt u rechtsonder op Zijpaneel weergeven . Klik rechts op Taken . Klik op Een taak toevoegen. Voer informatie in. Optioneel: Om details of een vervaldatum toe te voegen, klikt u op Bewerken .

Heeft Google een todo lijst app?

De nieuwste Google app is een eenvoudige en makkelijke to-do lijst genaamd Tasks. Er is Google Keep, een app voor het maken van notities; Google Herinneringen, die je aan je hoofd zeuren over Agenda-gebeurtenissen, e-mail follow-ups of Keep notities; en Google Taken, die bijna tien jaar geleden zijn oorsprong vond in Gmail als een uitgeklede to-do lijst functie.

Hoe maak ik een takenlijst in Chrome?

Maak lijsten, overzichten, todo’s en meer. Met de extensie New Tab Todo List voor Chrome hoef je alleen maar een nieuw tabblad te openen om je ideeën, doelen en dagelijkse taken vast te leggen. New Tab Todo List is een vriendelijke ruimte voor uw lijsten, overzichten en teams. Gebruik het als uw eenvoudige takenlijst en takenbeheerder.

Hoe wijs ik taken toe in Google Taken?

Maak en wijs een taak toe in een ruimteOpen Gmail of Google Chat. Selecteer de ruimte waar u een taak wilt maken. Klik bovenin op het tabblad Taken. Voer de titel van de taak in. Optioneel: Als u een beschrijving of meer details wilt toevoegen, klikt u op Details toevoegen en voert u de informatie in.

Hoe maak ik een lijst?

Een nieuwe lijst makenOp uw Android-telefoon of -tablet opent u de Google Keep-app . Tik naast “Notitie maken” op Nieuwe lijst . Voeg een titel en items aan uw lijst toe. Als u klaar bent, tikt u op Terug .

Hoe maak ik een Google Nest-lijst?

Maak een lijst (optioneel)Open de Google Home-app . Tik rechtsboven op uw account. Controleer of het weergegeven Google-account het account is dat is gekoppeld aan uw luidspreker of display. Ga terug naar het beginscherm en tik op Instellingen . Scroll omlaag naar “Diensten” en tik vervolgens op Notities en lijsten. Tik op Winkellijsten Menu Nieuwe lijst maken.

Hoe maak ik een to-do lijst in Google Docs?

Een notitie of lijst makenGa naar Gmail, Agenda of Google Drive, of open een bestand in Documenten, Sheets of Slides. Als het zijpaneel niet wordt weergegeven, klikt u rechtsonder op Zijpaneel weergeven . Klik aan de rechterkant op Bewaren . Kies een optie: Notitie maken. Nieuwe lijst. Voeg de gewenste tekst toe. Klik op Gereed.

Heeft Google Chrome een to-do lijst?

Maak lijsten, overzichten, todo’s, en meer. Met de extensie New Tab Todo List voor Chrome hoef je alleen maar een nieuw tabblad te openen om je ideeën, doelen en dagelijkse taken vast te leggen. New Tab Todo List is een vriendelijke ruimte voor uw lijsten, overzichten en teams. Gebruik het als uw eenvoudige takenlijst en takenbeheerder.

Hoe maak je een to-do lijst op een Chromebook?

Google Tasks is een handige app die je op je Chromebook kunt gebruiken om gemakkelijk je taken toe te voegen en te beheren. Om een taak toe te voegen vanaf elke webpagina waarop u zich bevindt, typt u gewoon “t Uw nieuwe taak” in de Chrome Omnibar. Met de app kunt u ook tekst op webpagina’s markeren en deze aan een nieuwe taak toevoegen.

Kun je een taak toewijzen in Google?

Als lid van een ruimte in Google Chat, kun je groepstaken maken en beheren en taken toewijzen aan andere leden van de ruimte. Als een taak aan u is toegewezen, verschijnt deze in uw persoonlijke takenlijst in Google Taken.

Wat is het verschil tussen Google Taken en Google Houden?

In wezen is Google Taken waarschijnlijk een betere keuze voor mensen die een tool nodig hebben om hen te helpen hun doelen te bereiken, degenen die hyper-gefocust zijn op het voltooien van hun checklists. Aan de andere kant is Google Keep er om je een idee of een rijmpje te laten noteren dat in je hoofd opkwam voordat je het vergeet.

Hoe maak je checklists in Google keep?

Net als Evernote, biedt Google Keep een eenvoudige manier om van elke notitie zonder opmaak een checklist te maken. Open een notitie, tik op de drie puntjes in de rechterbovenhoek van de notitie en selecteer Selectievakjes weergeven. Keep voegt een selectievakje toe aan het begin van elk regelitem.

Hoe maak ik een gedeelde Google-lijst?

Met de standaard Google Shopping Lijst, opent u deze onder de ‘Diensten’ tab zoals hierboven beschreven. Wanneer u de lijst opent, moet er bovenaan een knop ‘Delen’ staan. Tik erop en u kunt de naam of het e-mailadres invoeren van de persoon met wie u wilt delen. Voeg alle emails toe die je wilt en druk op enter.

Vorig artikel

Hoe kom je bij een platenlabel?

Volgend artikel

Kan ik het toilet zelf vervangen?

You might be interested in …

Heeft blanke lak wax nodig?

Dit is een vraag die autobezitters tegenwoordig steeds opnieuw stellen. Of je wel of geen wax moet gebruiken is gewoon niet meer zo duidelijk als 50 jaar geleden. Toen, ja, toen uw nieuwe auto nog […]

Werkt voegmiddel echt?

Stel je een tegelvloer voor die prachtig zou zijn. behalve de groezelig uitziende eens-witte voegen die er smerig uitzien zelfs na het schoonmaken! Of heeft u er ooit over nagedacht hoe mooi uw tegelvloer zou […]

Hoe maak je een formele slip dress?

Jurken met een onderjurk zijn een prachtig accessoire en zo gemakkelijk aan te kleden. Als je ze zelf maakt, kun je ze op veel verschillende manieren afwerken en aanpassen aan je eigen stijl en lichaam […]