27 mei 2022

Laten we alle antwoorden vinden

Expand search form

Hoe repareer ik mijn Gmail-weergave?

Gmail biedt u verschillende aanpasbare indelingen – zo veel dat u meerdere Gmail-accounts kunt hebben en ze er allemaal totaal anders uit kunnen zien. Je kunt bijvoorbeeld al je e-mails in één lange lijst hebben, je kunt je berichten scheiden in meerdere tabbladen, of je kunt je inbox opsplitsen in ongelezen en gelezen berichten.

Daarnaast zijn er verschillende andere manieren om je inbox te organiseren, van het toevoegen van een leesvenster tot het bedenken van je eigen categorieën voor het organiseren van e-mails. Hier leest u hoe u uw Gmail-interface kunt aanpassen en alle opties kunt verkennen.

Zo wijzigt u de indeling van uw Postvak IN:

 • Klik op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm
 • Een “Snelle instellingen” zijbalk wordt geopend aan de rechterkant van uw inbox, waarmee u een aantal instellingen kunt aanpassen. Zo kunt u bijvoorbeeld de dichtheid van de weergave aanpassen, waarmee u bepaalt hoe compact uw berichten worden weergegeven. Je kunt ook de positie van je leesvenster kiezen en welk type inbox je hebt. (Daar gaan we later op in.)
 • Klik op “Alle instellingen bekijken” bovenaan deze zijbalk voor meer opties
 • Klik op het tabblad Inbox

Naast “Type Postvak In” heeft u een aantal opties om uit te kiezen in het vervolgkeuzemenu:

 • “Standaard” plaatst uw e-mails in de bekende aparte verticale tabbladen
 • “Belangrijk eerst’, ‘Ongelezen eerst’ en ‘Met ster gemarkeerd eerst’ splitsen het postvak in horizontaal in twee secties: de sectie die je als eerste kiest (Belangrijk, Ongelezen of Met ster gemarkeerd) en dan al het andere
 • “Prioriteit inbox” en “Meerdere inboxen” maken elk verschillende secties binnen uw e-mail, en u kunt naar beneden scrollen om elke sectie te bekijken. (We gaan later in dit artikel in op hoe je beide instellingen aanpast.) Afhankelijk van welk type Postvak In je kiest, zullen de volgende stappen een beetje anders zijn.
 • Als u de standaardinstellingen voor uw Postvak IN selecteert, kunt u onder “Type Postvak IN” naast “Categorieën” de vakjes aanvinken om te bepalen hoe uw e-mail wordt gesorteerd. U kunt met de muis over elke categorienaam gaan om voorbeelden te zien van welke soorten e-mails op welk tabblad worden gesorteerd. Als u wilt dat al uw e-mail op één tabblad wordt weergegeven, kunt u alle vakjes uitschakelen. (Je hebt ook de optie om “Gesterst in Primair opnemen” aan te vinken, zodat elke e-mail met een ster ook in Primair wordt weergegeven, ongeacht in welke andere categorie hij valt. En als je je hebt geërgerd aan advertenties die boven op je verschillende Inbox tabs staan, kun je “Bundelen in Promoties” uitvinken.
 • De opties voor “Belangrijk eerst”, “Ongelezen eerst” en “Eerst met ster” zijn vergelijkbaar. Onder “Postvak In secties,” kunt u klikken op de knop Opties om te selecteren hoeveel e-mails u wilt verschijnen in elke sectie.
 • Als u “Belangrijk eerst” of “Postvak IN met prioriteit” selecteert, ziet u een extra optie waarmee u kunt wijzigen hoe Gmail uw ongelezen e-mails telt: of dat aantal alleen de belangrijke ongelezen e-mails weergeeft, al uw ongelezen e-mails, of een verhouding van de belangrijke e-mails ten opzichte van alle e-mails.
 • Je hebt ook de optie om een leesvenster toe te voegen, tenzij je in de lay-out Meerdere postvakken zit. Nadat u het vakje naast “Deelvenster inschakelen” hebt aangevinkt, kunt u de opties eronder gebruiken om de plaatsing van het deelvenster te kiezen.
 • In de sectie “Markering belangrijkheid” kunt u kiezen of Gmail gele tabs (voor een belangrijk bericht) naast e-mails weergeeft en of Gmail deze automatisch toewijst op basis van uw activiteit.
 • Onderaan de pagina is er een optie om “Filters opheffen” of “Filters niet opheffen”. U kunt deze filters aanpassen op het tabblad “Filters en geblokkeerde adressen” in Instellingen.
 • Als u klaar bent, vergeet dan niet om op “Wijzigingen opslaan” te klikken.

U kunt ook kiezen hoe filters worden behandeld.

Hoe prioritaire inbox te configureren:

Als u kiest voor Priority Inbox, kunt u de vervolgkeuzelijst naast elke optie in “Postvak In secties” gebruiken om te kiezen welke categorieën moeten worden opgenomen en welke moeten worden verwijderd, hoeveel berichten uit elke sectie moeten worden opgenomen, en of een sectie moet worden verborgen als deze leeg is.

 • Om een andere sectie toe te voegen, ga naar de Label tab bovenaan in het Instellingen menu
 • Klik op de “Maak nieuw label” knop onderaan het menu
 • Typ een naam voor uw label in het pop-up venster. Klik dan op “Aanmaken”.
 • Ga naar het tabblad “Inbox” en klik op “Opties” naast een inbox sectie
 • Selecteer “Meer opties” in de vervolgkeuzelijst
 • Selecteer het label uit de vervolgkeuzelijst die verschijnt
 • Klik op “Wijzigingen opslaan” onder aan het menu

Hoe meerdere inboxen in te stellen:

 • Selecteer Meerdere inboxen in Inbox type.
 • Om uw inboxen in te stellen, moet u in elke categorie een zoekoperator invoeren, zoals is:starred of is:unread. Je kunt maximaal vijf secties aanmaken.
 • Je kunt een label toevoegen voor elke categorie in Sectie Naam
 • Typ het aantal e-mails dat u wilt weergeven in elke categorie, naast “Maximale paginagrootte”
 • Om de plaatsing van de secties te wijzigen, past u deze aan bij “Meervoudige Postvak In positie”

In dit scherm kunt u de instelling van de meervoudige inbox aanpassen, inclusief de plaatsing en het toevoegen van secties.

Update 10 februari 2022, 9:40AM ET: Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd op 6 juli 2020, en is bijgewerkt met de optie “Bundelen in Promoties”.

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

Hoe krijg ik mijn Gmail-inbox weer normaal?

Klik gewoon op het tandwielvormige Instellingen-icoon rechtsboven in het scherm en kies “Ga terug naar klassieke Gmail” in het menu. Voordat het scherm terugkeert naar het oude Gmail-ontwerp, kan u worden gevraagd om Google uw motivatie te geven om terug te schakelen. Deze stap is vrijwillig.

Waarom ziet mijn Gmail er anders uit?

Als je een medegebruiker bent van Gmail, zul je binnenkort grote veranderingen zien in de app – als je je afvraagt waarom je Gmail-app er anders uitziet, komt dat omdat Google het platform een serieuze make-over geeft. Google heeft de webervaringen voor Gmail, Drive, Agenda, en onlangs, Google Docs en Sites al bijgewerkt.

Kun je het uiterlijk van Gmail veranderen?

Google rolt een snel instellingenmenu uit, dat een aantal opties biedt waarmee je het uiterlijk van je inbox kunt aanpassen zonder de pagina te verlaten. Het laat je ook kiezen welke e-mails je voorrang wilt geven in je inbox.

Hoe verander ik mijn Gmail naar de nieuwe weergave?

Om over te schakelen naar de nieuwe Gmail versie, klik op het tandwiel in de rechterbovenhoek van de Gmail pagina, en klik op ‘Probeer de nieuwe Gmail. ‘ Je kunt hetzelfde proces gebruiken om ook terug te schakelen naar de oude versie van Gmail.

Hoe verander ik de weergave op mijn Gmail?

Kies uw inbox lay-outOp uw computer, ga naar Gmail. Klik op Instelling. Scroll naar Inbox type. Selecteer Standaard, Belangrijk eerst, Ongelezen eerst, Eerst ster, Postvak IN met prioriteit of Meerdere postvakken.

Heeft Gmail zijn uiterlijk veranderd 2021?

Vanaf 30 juni 2021 zullen deze visuele veranderingen ook worden doorgevoerd op domeinen waar de Gmail service is uitgeschakeld. Google heeft bepaalde visuele updates doorgevoerd aan het zoekvak in Gmail. Het geavanceerde zoekpictogram en de prompt-tekst voor Gmail- en Chat-gebruikers zijn bijgewerkt.

Hoe reset je Gmail instellingen?

Zoek instellingen en maak wijzigingenOp uw computer, ga naar Gmail. In de rechterbovenhoek, klik Instellingen. Bekijk alle instellingen. Kies bovenaan een instellingenpagina, zoals Algemeen, Labels of Postvak IN. Breng uw wijzigingen aan. Als je klaar bent met elke pagina, klik je onderaan op Wijzigingen opslaan.

Waarom is mijn Gmail blauw 2021?

Volgens een behulpzame vrijwilliger is een van de “Labs” die je kunt inschakelen in Gmail de oorzaak dat sommige mensen een blauw icoontje zien. Labs zijn experimentele aangepaste functies die je kunt aanpassen om de manier waarop je mail eruit ziet of werkt te veranderen. Degene die het blauwe pictogram veroorzaakt is het “Ongelezen bericht pictogram” Lab.

Hoe kan ik mijn Gmail-account bijwerken?

Ga naar je Gmail account op het web, klik op het tandwiel icoontje in de rechter bovenhoek. Als de update beschikbaar is voor je account, zie je bovenin een optie om “De nieuwe Gmail uit te proberen”. Google heeft deze nieuwe Gmail nog niet voor iedereen standaard gemaakt, dus als je hem nog niet ziet, blijf dan nog eens kijken.

Waar kan ik Gmail instellingen vinden?

Ga naar de instellingenpaginaOp je Android telefoon of tablet, open de Gmail app . Tik linksboven op Menu . Tik op Algemene instellingen of het account dat u wilt wijzigen.

Waarom is mijn Gmail blauw geworden?

Volgens een behulpzame vrijwilliger is een van de “Labs” die je kunt inschakelen in Gmail de oorzaak dat sommige mensen een blauw icoontje zien. Labs zijn experimentele aangepaste functies die je kunt aanpassen om de manier waarop je mail eruit ziet of werkt te veranderen. Degene die het blauwe icoon veroorzaakt is het “Ongelezen berichten icoon” Lab.

Waarom is Gmail nu blauw?

Het lijkt erop dat Google een UI update heeft doorgevoerd voor hun Android Gmail app. Nu zijn de pijlen die aangeven dat een bericht “prioriteit” heeft blauw in plaats van geel (zoals het vroeger was). Dat gezegd hebbende, een Diamond Product expert is geciteerd adviseren getroffen Gmail-gebruikers om deze markers uit te schakelen in de webinterface.

Waarom werkt mijn Gmail account niet?

Soms kunnen extensies of add-ons die je op je browser hebt geïnstalleerd of applicaties die je op je computer hebt geïnstalleerd ervoor zorgen dat Gmail niet werkt. Probeer deze extensies en toepassingen één voor één tijdelijk uit te schakelen en gebruik Gmail dan opnieuw om te zien of dat het probleem oplost.

Hoe kan ik mijn Gmail 2021 bijwerken?

OM TE UPDATEEN: Het enige dat je moet doen is eerst Gmail openen in een web browser. Tik vervolgens op het tandwiel/knopje in de rechterbovenhoek (Instellingen). Tenslotte, selecteer “Probeer de nieuwe Gmail. “Super duper makkelijk en zo.

Hoe reset ik mijn Google instellingen?

Hoe een vorige Google account van een Android telefoon te wissen zonder een ResetDruk op de “Menu” toets op het hoofdscherm van je Android toestel. Tik op “Instellingen” en selecteer “Toepassingen. “Tik op “Toepassingen beheren” en selecteer het tabblad “Alle”. Tik op “Google Apps” en klik op “Gegevens wissen. “Klik op “OK” op het bevestigingsscherm.

Vorig artikel

Is Australië Engels VS of UK?

Volgend artikel

Wat is er gebeurd met mijn adresboek in Outlook?

You might be interested in …

Hoe vaak moet je alcohol drinken?

Ter herinnering: dit artikel uit ons tijdschrift Visions werd meer dan 1 jaar geleden gepubliceerd. Het is hier alleen ter referentie. Sommige informatie in dit artikel is mogelijk niet meer actueel. Het vertegenwoordigt ook het […]