27 mei 2022

Laten we alle antwoorden vinden

Expand search form

Kan je donuts in de magnetron doen?

Yum, donuts!

De donut werd in 1809 naar de Verenigde Staten gebracht, en sindsdien zijn we eraan verslaafd. Het is de snack die op het verlanglijstje van elke agent staat (een agent in een donutfabriek) komt in me op. Ze zijn heerlijk en komen in zoveel smaken en combinaties dat het soms grenst aan het belachelijke, om nog maar te zwijgen van alle verschillende vullingen.

Toen ik als kind in San Bruno, Californië woonde, was er een donutwinkel genaamd Rolling Pin, en ik geloof dat die er nog steeds is. Ik weet nog dat mijn moeder mijn broer en mij extra vroeg wakker maakte om ze te halen. Ze hield van de twist, dat is slechts een van de manieren waarop een donut kan worden getransformeerd. Ze zijn er als ringen, gaten, gevuld, en in welke vorm je maar kunt bedenken. Het punt is, als je de vorm kunt verzinnen, dan zijn er waarschijnlijk donuts in die vorm. Als ik er alleen al aan denk, weet ik weer hoe lekker ze zijn. Wij houden van donuts en dat zal waarschijnlijk altijd zo blijven.

Wat we niet leuk vinden aan donuts

We hebben het gehad over onze liefde voor donuts, maar laten we het nu hebben over wat we niet lekker vinden. We houden van de zoetheid, maar we haten het als ze koud en oudbakken worden. Meestal, wanneer dat gebeurt, blijft er niets anders over dan het te aanvaarden: We eten ze koud of kopen een nieuwe. Wie in al wat goed en heilig is wil dat doen? Ik niet. Is het niet vervelend als je een hete koopt en dan gebeurt er iets en dan ga je terug en is hij koud? Zo heet als ze komen, het duurt niet lang voor ze koud worden. Dus na veel nadenken en onderzoek, breng ik u de twee beste manieren om donuts op te warmen.

Donuts opwarmen in de magnetron

Een van de beste en makkelijkste manieren om je koude vriend weer tot leven te wekken is hem in de magnetron te stoppen.

Wat heb je nodig

 • Donut
 • Voor de magnetron geschikt bord
 • Vochtig papieren handdoekje of keukendoek

Instructies

 1. Neem uw donut en leg hem op een magnetron-veilig bord.
 2. Verwarm 20-30 seconden op middelhoog vuur.
 3. Neem het uit de pan en zorg ervoor dat het goed opgewarmd is (zorg ervoor dat het niet oververhit raakt).
 4. Als dat klaar is, zorg er dan voor dat je je niet verbrandt en geniet opnieuw van dit geweldige comfort food.

Wikkel de donuts in aluminiumfolie voordat je ze in de oven doet.

Wikkel de donuts in aluminiumfolie voordat je ze in de oven plaatst.

Lees meer van Delishably

Veganistische chili met maïsbrood

Chena Murki: Indiaas zoet recept

Het verkennen van Sacher Torte: Feiten, fabels en heerlijke recepten

Donuts opwarmen in de oven

Ik heb deze methode ontwikkeld omdat ik geen magnetron heb.

“Jessica, waarom heb jij geen magnetron? Iedereen heeft een magnetron. Wat heb je gedaan, onder een steen geleefd als een holenvrouw?”

Toen legde ik uit dat mijn magnetron was doorgegeven, aan de grote keuken in de hemel. Hij verwarmde tot hij niet meer kon. Ik had er een mooie begrafenis voor, maar nu zit ik zonder. Dus zocht ik een manier om onze speciale kleine vriend de donut in mijn oven op te warmen. Het gebruik van de oven kan iets langer duren, maar de resultaten zijn in wezen hetzelfde.

Instructies

 1. Verwarm de oven voor op 350°F
 2. Wikkel de donut in aluminiumfolie.
 3. Plaats in de oven voor ongeveer 5 minuten.
 4. Controleer of het goed opgewarmd is.
 5. Ga lekker zitten en geniet.

Geniet ervan!

Kun je oudbakken donuts opnieuw opwarmen?

We hebben het allemaal wel eens gehad. We kopen veel te veel, meer dan we kunnen opeten zonder kiespijn te krijgen. Dus worden ze oudbakken. In dit geval is de magnetron het beste, maar de oven is ook goed. Zorg ervoor dat je ze in de gaten houdt.

5 tips om donuts vers te houden

 1. Doe de donut in een bewaarzakje of luchtdicht bakje. Vers gebakken donuts kun je ongeveer 1 tot 2 dagen op kamertemperatuur laten staan.
 2. Bewaar de donuts op een koele, droge plek.
 3. Wikkel ze in een servet en bewaar ze in een papieren zak.
 4. Leg ze in de koelkast of vriezer (nadat je ze in een luchtdicht bakje of zakje hebt gedaan).
 5. Wikkel ze in aluminiumfolie.

Kopen, bakken, opnieuw opwarmen en genieten!

Met al deze informatie kun je nu naar hartelust donuts gaan eten, in kleine porties wel te verstaan. Hoewel we van onze vrienden houden, houden onze vrienden niet altijd van ons. Dus nu alles op zijn plaats staat, hoop ik dat dit artikel voor jou net zo leuk was om te lezen als het voor mij was om te schrijven. Onthoud dat geen magnetron hebben niet betekent dat alle hoop verloren is. Als onze ouders het zonder hebben overleefd, kunnen wij dat ook.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

Kun je magnetron Krispy Kreme?

Leg een donut op een magnetronbestendig bord en magnetron gedurende 15 tot 20 seconden. Controleer elke 10 seconden of hij helemaal ontdooid en opgewarmd is. De microgolfoven is de beste manier om overgebleven Krispy Kreme donuts op te frissen.

Kun je geglazuurde donuts opwarmen?

De beste manier om van Krispy Kreme donuts te genieten is vers of in ieder geval warm. Maar kun je Krispy Kreme donuts opnieuw opwarmen? Ja, u kunt uw donuts in de oven of de magnetron opnieuw opwarmen, en het zal slechts een kwestie van seconden of een paar minuten duren.

Hoe fris je donuts op?

Als je donuts oudbakken zijn, is de beste manier om ze zacht te maken ze in de magnetron te stoppen. Greif raadt aan om ze met tussenpozen van 15 seconden te nukken. En hoewel het geen luxe oplossing is, is het opwarmen van een donut in de microgolfoven de standaard in de industrie.

Kan ik mijn donuts opnieuw opwarmen?

Neem je donut en leg hem op een magnetron-veilige plaat. Verwarm 20-30 seconden op middelhoog vuur. Haal het eruit en zorg ervoor dat het goed opgewarmd is (zorg ervoor dat het niet oververhit raakt). Zodra dat klaar is, zorg ervoor dat je jezelf niet brandt en geniet opnieuw van deze geweldige comfort food.

Kun je jam Doughnuts opwarmen?

Leg je donut op een magnetron-veilig bord. (Optioneel) Als de donut oud is, bedek hem dan met een vochtig papieren handdoekje voor extra vocht. Magnetron de donut gedurende 10 tot 20 seconden op middelhoog vuur. Eenmaal warm, onmiddellijk serveren.

Hoe warm je een donut op in de magnetron?

InstructiesHaal je donut uit de magnetron en leg hem op een magnetron-veilig bord. Verwarm 20-30 seconden op middelhoog vuur. Haal het eruit en zorg ervoor dat het goed opgewarmd is (zorg ervoor dat het niet oververhit raakt). Zodra dat klaar is, zorg ervoor dat je jezelf niet brandt en geniet opnieuw van deze geweldige comfort food.

Hoe lang moet je een Krispy Kreme donut in de magnetron doen?

Leg de bevroren Krispy Kreme donut op een magnetron-veilig bord. Leg er een papieren handdoek onder. Magnetron één donut op hoog gedurende 8 seconden. Pas de microgolftijden als volgt aan: 12 seconden voor 2 donuts, en 20 seconden voor 4 donuts.

Eet je donuts warm of koud?

Koel de donuts af voor het serveren. Laat de donuts minstens 20 minuten afkoelen voordat je ze glazuurt, je favoriete toppings toevoegt, of ze gewoon eet.

Hoe kan je donuts opwarmen in de magnetron?

InstructiesHaal je donut en leg hem op een magnetron-veilig bord. Verwarm 20-30 seconden op middelhoog vuur. Haal het eruit en zorg ervoor dat het goed opgewarmd is (zorg ervoor dat het niet oververhit raakt). Zodra dat klaar is, zorg ervoor dat je jezelf niet brandt en geniet opnieuw van deze geweldige comfort food.

Kun je Krispy Kreme Doughnuts de volgende dag eten?

Hoe moet ik mijn donuts bewaren? Onze smakelijke traktaties worden dagelijks vers gemaakt, dus het beste gegeten op de dag van aankoop voor optimale versheid. De ideale conditie voor het bewaren van een Krispy Kreme donut is in de originele verpakking bij kamertemperatuur.

Kun je Doughnuts opwarmen?

Neem je donut en leg hem op een magnetron-veilig bord. Verwarm 20-30 seconden op middelhoog vuur. Haal het eruit en zorg ervoor dat het goed opgewarmd is (zorg ervoor dat het niet oververhit raakt). Zodra dat klaar is, zorg ervoor dat je jezelf niet brandt en geniet opnieuw van deze geweldige comfort food.

Hoe lang doe je een Krispy Kreme in de magnetron?

Leg de bevroren Krispy Kreme donut op een magnetron-veilig bord. Leg er een papieren handdoek onder. Magnetron één donut op hoog gedurende 8 seconden. Pas de microgolftijden als volgt aan: 12 seconden voor 2 donuts, en 20 seconden voor 4 donuts.

Moeten donuts warm zijn?

Het goede nieuws is dat donuts goed te bewaren zijn, en vaak is een beetje warmte al wat je nodig hebt om hun zachte, lichte textuur te herstellen.

Is het normaal om een donut met een vork te eten?

Donuts worden beschouwd als vinger voedsel, dus het is acceptabel om ze zonder keukengerei te eten. Pak de donut op met één hand.

Hoe kan ik donuts opwarmen zonder een magnetron of oven?

Wikkel elke donut in een stuk aluminiumfolie (voor het geval je poedersuiker donuts wilt opwarmen, of elke soort donut met een topping), of bedek ze met een vochtige papieren handdoek/keukendoek om het deeg zachter te maken. Doe de donuts in de airfryer en laat ze ongeveer 5 minuten opwarmen voordat je ze eruit haalt.

Vorig artikel

Hoeveel staarten heeft een kat?

Volgend artikel

Wat is vlokvorming in de immunologie?

You might be interested in …

Is een vaste lijn veiliger dan een mobiele telefoon?

Vergelijk de privacy van gesprekken op vaste en VoIP-telefoons Universiteit van Mauritius Tweet Delen E-mail E-mail Sms & berichten Video-oproepen Nu privacy tegenwoordig steeds belangrijker wordt, is het geen verrassing dat mensen zich zorgen maken […]

Hoe werken US Mailboxes?

De postbezorger plaatst een pakketvakje in het kastje en laat de sleutel van het kastje in het kastje van de ontvanger vallen. De ontvanger kan daarmee het pakketvak openen, maar een door de USPS goedgekeurd […]

Wat is het verschil tussen Nana en Nanna?

Ik woon in Engeland en heb altijd ‘Nanna’ gebruikt, maar ‘Nana’ lijkt populairder te zijn geworden. Wat is juist? Mijn grootmoeder was altijd Nana en ik ben nu Nana geworden. Ik woon echter in Malta […]