27 mei 2022

Laten we alle antwoorden vinden

Expand search form

Kun je een bericht blokkeren?

Het is eenvoudig om te voorkomen dat mensen u ongewenste berichten sturen door gebruik te maken van de blokkeerfunctie in de Berichten-app op iPhone. Hieronder vindt u de stappen om iemand te blokkeren op iMessage op iPhone of iPad.

Iemand blokkeren op iMessage iPhone of iPad

Iemand blokkeren op iMessage op iPhone

Voordat u verder gaat met de stappen om iemand te blokkeren op iMessage, moet u zich ervan bewust zijn dat de blokkeerfunctie op iPhone werkt op een globale manier.

Dit betekent dat zodra u iemand blokkeert op iMessage, de geblokkeerde persoon niet meer in staat zal zijn om contact met u op te nemen via iMessage, SMS tekstbericht, telefoongesprekken of FaceTime gesprekken.

Geblokkeerde contactpersonen worden nog wel weergegeven in het Telefoonboek. Zo kun je een contact weer deblokkeren, mocht je dat willen.

De stappen om iemand in iMessages te blokkeren variëren, afhankelijk van of de persoon die je wilt blokkeren in je contactenlijst staat of een onbekende afzender of spammer is.

Hieronder vindt u de stappen om zowel bekende als onbekende afzenders op iMessage te blokkeren.

1. Stappen om iemand te blokkeren op iMessage op iPhone

Deze methode om iemand te blokkeren op iMessage werkt voor zowel bekende als onbekende afzenders op iPhone.

1. Open de Berichten App op uw iPhone.

2. Tik op de Conversatie van de persoon die u wilt blokkeren op iMessage.

Berichten scherm op iPhone

3. In het volgende scherm, tikt u op de naam van de persoon en tikt op het info icoon in het uitgebreide menu.

Contactinfo-tabblad op iPhone

4. In het detailscherm, tikt u nogmaals op de naam van de persoon.

Scherm voor contactgegevens op iPhone

5. Op het volgende scherm scrolt u naar beneden en tikt u op de optie Deze beller blokkeren.

Blokkeer beller optie op iPhone

6. Als daarom wordt gevraagd, tikt u op Contact blokkeren om te bevestigen

Pop-upvenster voor blokkeren contactpersoon op iPhone

De geselecteerde contactpersoon wordt onmiddellijk toegevoegd aan de blokkadelijst op uw iPhone en kan u geen sms-berichten meer sturen, bellen of FaceTimen op uw iPhone.

2. Conversaties dempen in de Berichten-app op iPhone

In het geval dat u niet zover wilt gaan om iemand te blokkeren op iMessage, kunt u Gesprekken van dit specifieke Contact in iMessage dempen.

1. Open de Berichten-app op uw iPhone of iPad

2. Veeg naar links over het gesprek dat u wilt dempen en tik op de optie Waarschuwingen verbergen.

Verberg waarschuwingen optie in iPhone Berichten App

Nu zullen alle gesprekken van dit specifieke contact worden gedempt.

U kunt op elk moment teruggaan naar het gesprek, veeg naar links en tik op Toon waarschuwingen optie om dit specifieke gesprek weer aan te zetten.

3. Iemand deblokkeren op iMessage

Als u uw beslissing wijzigt of uiteindelijk iemand per ongeluk blokkeert op iMessage, kunt u de onderstaande stappen volgen om iemand te deblokkeren op iMessage.

1. Open Instellingen > scroll omlaag en tik op Berichten .

Instellingenoptie voor berichten op iPhone

2. In het berichtenscherm scrolt u omlaag en tikt u op Geblokkeerde contactpersonen .

Instellingenoptie voor blokkeren van contacten op iMessage

3. In het scherm Geblokkeerd tikt u op Bewerken in de rechterbovenhoek van uw scherm.

Geblokkeerde lijst bewerken op iPhone

4. Tik vervolgens op het rode min-pictogram ” – ” en tik op de optie Deblokkeren.

Iemand deblokkeren op iPhone

5. Tik op Klaar om deze wijziging op uw iPhone op te slaan.

Hierdoor wordt de beller onmiddellijk verwijderd uit de blokkadelijst op uw iPhone en kunt u weer oproepen, iMessages en SMS-berichten ontvangen van deze contactpersoon van u.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

Wat gebeurt er wanneer u iemand blokkeert op iMessages?

Wat gebeurt er met geblokkeerde smsjes op iPhone. Wanneer je een contact blokkeert, gaan zijn of haar smsjes nergens heen. De persoon wiens nummer je hebt geblokkeerd zal geen teken ontvangen dat hun bericht aan jou werd geblokkeerd; hun tekst zal er gewoon blijven uitzien alsof het werd verzonden en nog niet werd afgeleverd, maar in feite zal het verloren gaan in de ether

Waarom kan ik iemand niet blokkeren in iMessage op iPhone?

iMessages worden verstuurd via je 3G of Wi-Fi data verbinding, dus providers kunnen ze niet blokkeren. De enige manier om de banden met iemand die iMessage gebruikt volledig te verbreken, is door zijn telefoonnummer te blokkeren via je provider en iMessage uit te schakelen in je Instellingen-app.

Hoe weet je of iemand je iMessage blokkeert?

Om precies te zijn, als je iemand een bericht stuurt via iMessage en je tekstbubbels veranderen plotseling van blauw naar groen, dan is dat een teken dat ze je iPhone nummer geblokkeerd hebben. De ‘verzonden’ versus ‘afgeleverd’ badge kan gewoon een bevestiging zijn dat ze je geblokkeerd hebben.

Kun je zien of iemand je smsjes heeft geblokkeerd?

Hoe weet je of iemand je nummer heeft geblokkeerd op Android. Als een Android gebruiker je heeft geblokkeerd, zegt Lavelle, “je sms’jes gaan door zoals gewoonlijk; ze zullen gewoon niet worden afgeleverd bij de Android gebruiker. “Het is hetzelfde als op een iPhone, maar zonder de “afgeleverd” melding (of het ontbreken daarvan) om u in te lichten.

Kun je iMessage not call blokkeren?

Gelukkig heb je daar geen speciale berichtenblokker voor nodig; je kunt sms’jes blokkeren op iPhone en Android met de instellingen die in die apparaten zijn ingebouwd. Wanneer je een nummer blokkeert om er geen sms’jes meer van te krijgen, voorkom je ook telefoongesprekken.

Hoe blokkeer je een nummer zonder dat ze het weten?

Maak een contactpersoon aan voor het telefoonnummer dat je wilt blokkeren en wijs daar de stille ringtone aan toe. Als je nu gebeld wordt door dat nummer, zal je telefoon in stilte overgaan (stil bellen). Omdat je niets hoort, weet je niet dat je gebeld bent en heb je de oproep dus effectief geblokkeerd.

Als je iemand blokkeert, weet die dat dan?

Wanneer u een contact blokkeert via Android of iPhone, zullen zij nog steeds in staat zijn om u tekstberichten te sturen. Deze berichten zullen niet op uw telefoon verschijnen, maar de afzender zal de berichten als verzonden zien. Ze zullen niet weten dat ze geblokkeerd zijn.

Wordt iMessage groen bij geblokkeerde 2020?

1. Controleer iMessage bubble kleur op iPhone. Zelfs als je geblokkeerd bent op iMessage, lijkt het bericht gewoon verzonden te worden; dit is de reden waarom het zo moeilijk is om erachter te komen of je geblokkeerd bent of niet. Apple gebruikt een blauwe tekstballon om iMessage aan te geven en een groene ballon voor SMS.

Ben ik geblokkeerd als iMessage als tekst wordt verstuurd?

Simpel, je bent niet geblokkeerd en de ontvanger kan de berichten krijgen. “De tekst begint als iMessage” betekent dat de cellulaire data of service niet beschikbaar is of buiten bereik. Of je hebt geen sterk Wi-Fi-signaal. “Wordt groen en zegt verzonden als sms” betekent dat je “Verzenden als sms” hebt aangezet en dat je niet geblokkeerd bent.

Hoe blokkeer je iemand op iPhone maar ontvang je toch berichten?

Wanneer je iemand blokkeert om je te sms’en op iPhone, is er geen manier om de berichten te zien die werden verzonden terwijl je het nummer geblokkeerd had. Als je van gedachten verandert en berichten van die persoon op je iPhone wilt zien, kun je hun nummer deblokkeren om hun berichten weer te ontvangen.

Hoe kun je tekstberichten negeren zonder ze te blokkeren?

Oorspronkelijk geantwoord: Hoe stop ik met het krijgen van berichten op Messenger zonder ze te blokkeren? Zet het op mute. Je krijgt de berichten nog steeds, maar het staat in de spam en je krijgt geen melding. Je moet eigenlijk in de spammap kijken om dat bericht te krijgen.

Hoe blokkeer je iemand zonder dat ze het weten op Imessage?

Wanneer je de ringtone hebt gesynchroniseerd met je iPhone, kun je de ringtone toewijzen aan een contact door Contacten te openen, te tikken op het contact dat je wilt blokkeren, te tikken op “Bewerken” en vervolgens te tikken op “ringtone. “Omdat de telefoon blijft rinkelen, zal de beller niet weten dat je hem hebt “geblokkeerd”.

Kan iemand zien of je zijn nummer hebt geblokkeerd?

Hoe weet je of iemand je nummer heeft geblokkeerd op Android. Als een Android gebruiker je heeft geblokkeerd, zegt Lavelle, “je sms’jes gaan door zoals gewoonlijk; ze zullen gewoon niet worden afgeleverd bij de Android gebruiker. “Het is hetzelfde als op een iPhone, maar zonder de “afgeleverd” melding (of het gebrek daaraan) om je in te lichten.

Hoe weet ik of iemand me heeft geblokkeerd op iMessage?

Als je iemand een bericht stuurt via iMessage en je tekstballonnetjes worden plots groen in plaats van blauw, dan is dat een teken dat ze je iPhone nummer geblokkeerd hebben. De ‘verzonden’ versus ‘afgeleverd’ badge kan gewoon een bevestiging zijn dat ze je geblokkeerd hebben.

Wordt iMessage groen als het geblokkeerd is?

1. Controleer iMessage bubble kleur op iPhone. Zelfs als je geblokkeerd bent op iMessage, lijkt het bericht gewoon verzonden te worden; dit is de reden waarom het zo moeilijk is om erachter te komen of je geblokkeerd bent of niet. Apple gebruikt een blauwe tekstballon om iMessage aan te duiden en een groene ballon voor SMS.

Vorig artikel

Hoe laat je een hangende plant herleven?

Volgend artikel

Zijn vrouwtjes leeuwen aanhankelijker?

You might be interested in …

Worden koekjes hard als ze afkoelen?

Als je eenmaal je koekjesrecept hebt gevonden, heb je eindelijk het gevoel dat je een stapje terug kunt doen en gewoon genieten van. Tot je je realiseert dat er nog enkele details zijn om rekening […]

Is 4K-gaming het waard 2020?

We kijken naar de voordelen van beide en besluiten of gamen op 4K het daadwerkelijk waard is. Gaming-monitoren 10 Commentaren Inhoudsopgave WePC wordt gesteund door lezers. Als u via links op onze site iets koopt, […]

Hoe groot is Gargantua Interstellair?

Gargantua is een zeer massief, snel ronddraaiend zwart gat. Het wordt omcirkeld door de planeten Miller en Mann, en een neutronenster zonder naam. Een hoofdreeksster Pantagruel is gelokaliseerd binnen een jaar vliegen van Gargantua, samen […]