27 mei 2022

Laten we alle antwoorden vinden

Expand search form

Verliest Naruto het negenstaartige beest?

Het laatste hoofdstuk van Boruto: Naruto’s Next Generations heeft zojuist het leven opgeeist van het wezen dat het dichtst bij Naruto staat, nadat hij zijn ultieme vorm heeft gebruikt.

Waarschuwing: Dit artikel bevat spoilers voor Boruto: Naruto’s Next Generations Hoofdstuk 55

De laatste update van Boruto: Naruto Next Generations laat fans huilend achter na het doden van Naruto’s geliefde staartbeest, Kurama. Narutodraait om het titulaire personage dat gebruikt is als een vat voor het sterkst bekende staartbeest, een soort krachtig monster. Om de vos met de negen staarten, Kurama, te verzegelen, moesten Naruto’s beide ouders zich opofferen om hem te beschermen. Dit leidt ertoe dat Naruto als wees door het leven gaat en de voogdij krijgt over de leider van zijn dorp, de derde Hokage, die niets weet van het opvoeden van kinderen. Het feit dat Naruto een wees is en tegelijkertijd een vat voor een machtige kracht, leidt er vaak toe dat hij door zijn klasgenoten en de maatschappij wordt geïsoleerd. Als Naruto’s sterke wil en vastberadenheid er niet waren geweest, was de serie misschien al lang geëindigd met de dood van Naruto.

Ondanks alle tegenslagen heeft Naruto ernaar gestreefd om erbij te horen en vrienden te maken. Met Shikamaru en Choji als zijn eerste beste vrienden, slaagt Naruto er langzaam in zijn kring uit te breiden. Hoewel hij nog steeds vaak wordt veroordeeld en gevreesd omdat hij het vaartuig van de Nine Tails is, een Jinchuriki, behandelen zijn vrienden hem als een ander deel van de bende. Tegen het einde van Narutoraakt Naruto zelfs bevriend met Kurama. Hij maakt zich dan meester van Kurama’s kracht en verslaat Kaguya samen met Sasuke en zijn Rinnegan, en aan het begin van Boruto: Naruto Next Generations, onthult de serie dat Naruto eindelijk zijn droom heeft bereikt om de Hokage te worden.

Helaas heeft hoofdstuk 55 van de serie zojuist het leven van Kurama geëist. In ruil voor het gebruik van de Baryon mode, vertelt Kurama Naruto dat het al hun chakra en zijn leven zal gebruiken. Naruto denkt echter dat de Baryon Mode hen beiden zal doden. Kurama misleidt Naruto opzettelijk omdat hij weet dat Naruto in geen geval bereid zal zijn om een ander leven dan het zijne op te offeren. Kurama heeft net de waarheid onthuld op het moment dat hij op het punt stond om te vergaan.

Naruto, die nog steeds geen idee heeft van de werkelijke prijs van de Baryon Mode, geeft Kurama een slappe afscheidsrede. Als Kurama de hele waarheid vertelt, heeft hij nog maar een paar panelen tekst voordat zijn chakra uiteindelijk vergaat. Naruto wordt dan wakker met Boruto die zijn hand vasthoudt.

Met Naruto’s grootste nerf tot nu toe, zal de serie ongetwijfeld grote veranderingen ondergaan. Het verlies van Kurama’s kracht reduceert Naruto tot de zoveelste shinobi van Konoha. Hij heeft misschien niet meer de kracht om het dorp in zijn eentje te beschermen. Niet alleen dat, hij heeft ook de bron van zijn immense chakra en superkracht verloren. met dit, Boruto: Naruto Next Generations nadrukkelijk dat de serie draait om Boruto en zijn generatie, en dat de vorige generatie niet meer dan bijfiguren zijn.

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

Verliest Naruto alle beesten met staarten?

Naruto is de chakra van de gestaarte beesten kwijt, behalve Kurama. maar toch heeft hij als verzamelplaats van alle tailed beasts de essentie van al hun chakra.

verliest Naruto Kurama voor altijd?

In plaats van Naruto zijn leven te kosten, zette Kurama dat van hem op het spel om zijn gastheer te helpen. Kurama gebruikte al zijn eigen energie om de Baryon mode te voeden, en daarom was hij gestorven. Deze zachte dood is wat Naruto ervan weerhield om op het eind samen met Kurama te sterven.

Krijgt Naruto Kurama terug in Boruto?

Helaas is er bij het schrijven van dit bericht nog geen hint dat Kurama weer tot leven zal komen in de Boruto manga serie. Dus, het is veilig om te zeggen dat de dingen ook zo zullen blijven in de anime. In de manga stierf Kurama in hoofdstuk 55, en aflevering 219 bewerkte 11 pagina’s uit datzelfde hoofdstuk.

Verliest Naruto de negenstaartige vosgeest?

terwijl Naruto in de wijsgeer modus was, kon hij de negenstaarten verzwakken met de Wind release: Rasenshuriken en begon zijn chakra af te tappen. Maar de negenstaart plantte zijn haat in zijn afgetapte chakra, en die begon Naruto plotseling te verteren, waardoor hij de controle verloor en uit de wijsheidsstand werd gedwongen.

heeft Boruto Kurama?

Wat echt interessant is, is dat Boruto niets van Kurama’s chakra of vaardigheden heeft geërfd, de snorharen komen door overerving. Onder normale omstandigheden zijn de snorharen een teken dat iemand Kurama’s chakra bezit, maar in Boruto’s geval bezit hij geen van Kurama’s vaardigheden of chakra.

waarom Naruto zwak is in Boruto?

Volwassen Naruto is enorm zwakker zonder Kurama. Als gevolg van de Baryon mode is Naruto’s negenstaartige vos gedoofd, waardoor hij niet meer alle vaardigheden heeft die bij een jinchuriki horen.

absorbeert Naruto de 10 staarten?

terwijl Naruto alleen maar de fracties chakra van elk staartbeest aan hem had gegeven. chakra aan hem gegeven. hij heeft de tien staarten of de goddelijke boom niet geabsorbeerd.

is Naruto de Jinchuriki met 10 staarten?

net als Sasuke, kreeg Naruto van de Wijze van de Zes Paden zelf, de macht over de Zes Paden, waardoor hij een van de sterkste mensen is die er zijn. Hij kreeg ook de chakra van alle negen van de Staartbeesten, waardoor hij een pseudo-Tien Staarten Jinchūriki werd.

krijgt Naruto de 10 staarten?

net als Sasuke, kreeg Naruto van de wijsgeer van de zes paden zelf de kracht van de zes paden, waardoor hij een van de sterkste mensen is die er zijn. Hij kreeg ook de chakra van alle negen van de Staartbeesten, waardoor hij een pseudo-Tien Staarten Jinchūriki werd.

zal Naruto sharingan krijgen?

dat doet hij nooit. Naruto bezit geen enkele vorm van dojutsu, de enige veranderingen in zijn ogen zijn in de wijze modus (zijn pupillen zijn horizontale lijnen zoals kikkers) en in de kyuubi modus (zijn pupillen zijn verticale ovalen). oorspronkelijk geantwoord: kan Naruto de Sharingan gebruiken?

Is Naruto zwak in Boruto?

Hij is niet zwak, hij is sterker, maar bijna alle vijanden waar hij in Boruto mee te maken krijgt hebben de mogelijkheid om chakra te absorberen (Nue, Momoshiki) waardoor hij niet zijn volledige kracht kan gebruiken.

Zal Kurama terugkomen?

Nee, jammer genoeg, komt hij niet terug. Staartbeesten zijn eigenlijk gemaakt van chakra, dus als ze gedood worden, keren ze terug naar chakra en zullen snel weer tot leven komen. maar de Baryon mode verbruikt Kurama’s chakra tot hij sterft, dus er is geen chakra meer in hem over, dat betekent dat hij niet meer tot leven kan worden gewekt.

wie heeft het beest met de tien staarten?

Obito als de jinchuriki van de Ten-Tails. Hoewel hij elke ninja die tegenover hem staat overtreft, wordt Obito in een hoek gedreven door de gecombineerde inspanningen van Naruto samen met de tweede en vierde Hokages. Obito ontketent dan de Tien Staarten, die nog een metamorfose ondergaat, dit keer in de God-Tree.

Wie is Hokage in Boruto?

In de Boruto serie is een volwassen Naruto Uzumaki de Hokage van Konoha village.

waarom is Naruto een Uzumaki en geen namikaze?

de reden dat naruto uzumaki was en geen namikaze is, Minato namikaze zijn vader was een grote en onverslaanbare ninja, zijn bijdrage in de grote shinobi oorlog was hoog vandaar dat hij veel vijanden had die alles zouden doen om wraak te nemen, om naruto tegen hun te beschermen, naruto’s achternaam is uzumaki dat is kushina’s achternaam zijn moeder.

Vorig artikel

Komt beton van nature voor?

Volgend artikel

Wat zijn de twee toepassingen van kit?

You might be interested in …

Is tortellini goed voor je?

Pasta geeft je lichaam energie en biedt veel gezondheidsvoordelen, en is vaak de eerste keuze als koolhydraatbron van een maaltijd. Al met al bieden gevulde pastarecepten een uniek maar veelzijdig dineralternatief. Twee populaire pastasoorten onder […]

Wat is een liefdeskind?

Ontmoet Grammaticatrainer Verbeter uw schrijven Oorsprong van liefdeskind Woorden in de buurt van liefdesbaby Woorden gerelateerd aan liefdeskind Hoe liefdeskind in een zin te gebruiken Zie de Devour als de liefdesbaby van de technische zonnebril […]