27 mei 2022

Laten we alle antwoorden vinden

Expand search form

Wat is de goedkoopste franchise om te bezitten?

Wie verdient er $801,110* aan winst met het bezitten van een hondentrainingsfranchise?!

Elite Hondentraining Franchise Sponsoring

Vraag GRATIS info aan

Blue Coast Spaaradviseurs

Werk van thuis uit en creëer onmiddellijk cash en een blijvend passief inkomen door de kostenbesparende financiële diensten te leveren waar bedrijven naar hunkeren. Blue Coast is de juiste B2B opportuniteit op het juiste moment.

Promo Banner voor Blue Coast Spaaradviseurs

Vraag GRATIS info aan

Resultaten filteren

Trends en feiten over low-cost franchises

“Veel mensen denken dat je honderdduizenden dollars nodig hebt om een franchise bedrijf te kopen, maar de realiteit is dat er een aantal geweldige low-cost franchises zijn die op de lange termijn een zeer hoog rendement op je investering kunnen geven.”

Eric Stites, CEO en directeur van Franchise Business Review

Geïnteresseerd om in franchising te stappen, maar heb je niet de middelen om een grote investering te doen? Wij hebben de oplossing. Wij hebben honderden franchisemogelijkheden op onze website, en voor vele daarvan is geen grote geldinvestering nodig. Als je de drang hebt om een bedrijf te beginnen en je eigen franchise te runnen, maar niet genoeg kapitaal hebt, vind je hier nog steeds veel opties.

Wat voor soort goedkope franchises zijn er beschikbaar?

Er zijn tal van franchise bedrijfskansen beschikbaar voor lage initiële investeringen, waarvan sommige zelfs kunnen beginnen onder de $ 10.000.

Of je nu op zoek bent naar een kant-en-klare franchise die weinig tijd vergt om te draaien, of een online franchise die je de flexibiliteit biedt om van thuis uit of elders te werken, er zijn tal van opties. Sommige franchises die geen grote opstartkosten of franchisekosten vereisen, zijn onder meer franchises die zich richten op financiële diensten zoals belastingaangifte, verkoopautomaten, gazononderhoud, medische facturering, schoonmaak- en conciërgediensten, het boeken van reizen en zelfs danslessen voor kinderen.

Voordelen van goedkope franchises

Deze meer betaalbare franchises bieden ondernemers een manier om hun eigen baas te zijn zonder al te veel of helemaal geen schulden te hoeven maken om te beginnen. Een financiële toekomst opbouwen zonder een bedrijfslening af te hoeven sluiten is een zeer aantrekkelijke optie!

Er zijn nog veel meer goede redenen om in een “goedkope” franchise te investeren. Zo is verantwoording afleggen aan jezelf en aan niemand anders een populaire reden waarom mensen ervoor kiezen om in een franchise te investeren. Wanneer u de baas bent, hoeft u geen klok af te slaan. Je werkt hard omdat je weet dat het zich uiteindelijk zal uitbetalen.

Een ander voordeel van het starten van een goedkope franchise is dat je in veel gevallen je dagtaak kunt behouden terwijl je de zaak opstart, zodat je nog steeds financiële zekerheid hebt. Zodra u winst begint te maken, kunt u overstappen op een fulltime baan. Daarna kun je overwegen om uit te breiden of zelfs een tweede franchise te kopen.

Is dit een franchise?

Vaak stuit je bij het zoeken naar de goedkoopste franchises op een andere subcategorie van mogelijkheden: een business opportunity.

Een zakelijke mogelijkheid (soms “bizopp” genoemd) is de verkoop van een systeem dat de licentiegever heeft ontwikkeld en waarvan hij overtuigd is dat het winstgevend zal zijn wanneer het wordt gerepliceerd, vergelijkbaar met een franchise. Zodra de aankoop echter is afgerond en de opleiding – indien van toepassing – is voltooid, is de relatie meestal voorbij. Aangezien bedrijfsopportuniteiten gewoonlijk niet worden geleverd met de typische opleiding en ondersteuning die franchises bieden, kosten zij gewoonlijk minder dan franchises.

Echter, Het feit dat een businessopportuniteit anders wordt geclassificeerd, betekent niet dat ze minder vruchtbaar kan zijn dan een franchiseopportuniteit. Voor beide moet de koper toegewijd en hardwerkend zijn om succes te hebben.

Beide benaderingen van het doen van een bedrijfsinvestering zijn geschikt voor diegenen die geen eigen uniek product of dienst op de markt te brengen hebben, maar toch een bedrijf willen runnen. De grootste onderscheidende factor tussen de twee is hoeveel ondersteuning u wenst.

Als u gewoon op zoek bent naar een vliegende start en meer flexibiliteit wenst, kan een zakelijke opportuniteit de weg voor u zijn. Als u op zoek bent naar consistente ondersteuning en meer beperkingen kunt verdragen (of meer begeleiding wenst) in de procedures van uw bedrijf, is een franchise misschien de weg voor u.

Wegblijven van zwendel

Net zoals franchises verplicht zijn kopers een bepaald niveau van informatie te verstrekken voordat de overeenkomst wordt ondertekend, geldt dat tot op zekere hoogte ook voor zakelijke kansen.

Om de risico’s te bestrijden, heeft de FTC maatregelen genomen om bedrijven aan te pakken die in de loop der jaren valse beweringen hebben gedaan. Zij werken ook aan de voorlichting van degenen die op zoek zijn naar zakelijke kansen met een website met tips over het spotten van een potentiële fraude, en manieren om contact met hen op te nemen als u denkt dat u bent misleid door een bedrijf dat nep zakelijke kansen biedt.

Bovendien heeft de Federal Trade Commission in 2012 de Business Opportunity Rule uitgevaardigd. Volgens deze regel moeten verkopers u, de koper, een informatiedocument geven met een overzicht van uw potentiële investering voordat een bindende overeenkomst wordt gesloten.

Het informatiedocument over zakelijke kansen moet worden opgesteld in elke taal waarin een zakelijke kans wordt aangeprezen, en moet elk kwartaal worden bijgewerkt.

Hoewel ze niet zo grondig zijn als de FDD-franchise openbaarmakingsdocumenten kunnen honderden pagina’s lang zijn, terwijl de openbaarmakingsdocumenten voor zakelijke opportuniteiten zo kort als één pagina kunnen zijn, kan de informatie uit het document gebruikt worden om te controleren wat de verkoper u vertelt over de opportuniteit en wat u ontdekt hebt uit uw eigen due diligence (onderzoek).

Het is ook vermeldenswaard dat het feit dat franchises momenteel meer federale regelgeving hebben dan andere zakelijke kansen, niet betekent dat ze zonder risico zijn. Er zijn ook verschillende risico’s verbonden aan het bezit van een franchise. Zo kunnen er bijvoorbeeld uitgaven zijn voor apparatuur of materialen die nodig zijn om de zaak te runnen, die niet gespecificeerd of duidelijk gemaakt zijn in het franchisekennisgevingsdocument dat zich opstapelt.

Bij het openen van een bedrijf is het van het grootste belang dat u uw onderzoek doet en begrijpt dat er risico’s aan verbonden zijn, ongeacht de classificatie.

Bekijk de vele goedkoopste franchises die er op onze site te vinden zijn. U kunt snelle feiten bekijken en meer informatie aanvragen over de franchises die het beste bij u passen. Kom meer te weten en begin vandaag nog met het plannen van een betere financiële toekomst!

Meld u hier aan om de laatste updates over franchisekansen en meer rechtstreeks in uw inbox te ontvangen. Wees de eerste die het weet!

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

Wat is de meest winstgevende franchise om te bezitten?

Wat is de meest winstgevende franchise om te bezitten? Volgens de Franchise 500-lijst van 2021 is Taco Bell de meest winstgevende franchise om te bezitten. De voedselketen franchiseert al bijna 6 decennia en is nog steeds wereldwijd op zoek naar franchises. Vanaf 2021, hebben ze 7.567 open eenheden.

Wat is de goedkoopste franchise om te bezitten?

5 Betaalbare Restaurant Franchises die je kunt beginnen voor 5 CijfersFirehouse Subs | Facebook. Baskin-Robbins Facebook. Chester’s Chicken. Facebook. Checkers en Rally’s Facebook. Champs Chicken. [Hoeveel kost het om een]

Hoeveel kost het om een Chick-fil-A te bezitten?

Het openen van een Chick-fil-A franchise kost tussen de $342.990 en $1.982.225, inclusief een franchise fee van $10.000, maar in tegenstelling tot de meeste andere franchisegevers, dekt Chick-fil-A alle openingskosten, wat betekent dat franchisenemers alleen voor die $10.000 opdraaien.

Waarom kost het slechts $10 K om een Chick-fil-A franchise te bezitten?

De grootste reden waarom het slechts $10.000 kost om een Chick-fil-A vestiging te openen is dat je niet echt eigenaar bent. Het is niet omdat je Chick-fil-A 10.000 dollar hebt betaald, aangenomen bent, en het uitgebreide trainingsprogramma hebt doorlopen.

Hoeveel kost het om een McDonald’s franchise te openen?

McDonald’s franchisenemer aanvragers moeten een minimum van $500.000 beschikbaar hebben in liquide middelen en een franchise fee van $45.000 betalen. Degenen die op zoek zijn naar een nieuwe McDonald’s franchise te starten kan verwachten om te betalen tussen de $ 1.314.500 en $ 2.306.500. Bestaande franchise prijzen kunnen oplopen tot $1 miljoen of meer.

Wat is de nummer 1 franchise in Amerika?

Rank Naam Land
1 McDonald’s Verenigde Staten van Amerika
2 KFC Verenigde Staten van Amerika
3 Burger King Verenigde Staten van Amerika
4 7-Eleven Verenigde Staten van Amerika

Wat is Starbucks franchise fee?

Je moet een starttarief betalen van ergens tussen de $40.000 en $90.000, en een vermogen hebben van ten minste $250.000, met ten minste $125.000 daarvan liquide en klaar om in het bedrijf te pompen. Na alles is gezegd en gedaan, moet u verwachten ergens tussen de $ 228.620 en $ 1.691.200 te betalen, alleen maar om de deuren open te krijgen.

Wat is Mcdonalds franchise vergoeding?

a $45,000
McDonald’s franchisenemer aanvragers moeten een minimum van $ 500.000 beschikbaar in liquide middelen en het betalen van een $ 45.000 franchise fee. Degenen die op zoek zijn naar een nieuwe McDonald’s franchise te starten kan verwachten om te betalen tussen de $ 1.314.500 en $ 2.306.500. Bestaande franchise prijzen kunnen oplopen tot $1 miljoen of meer.

Hoeveel verdient een Chick-fil-A eigenaar?

De meeste fast food bedrijven maken niet algemeen bekend hoeveel hun franchisehouders per jaar verdienen, maar dat betekent niet dat het niet mogelijk is om een vrij goed idee te krijgen. Volgens de franchise informatie groep, Franchise City, kan een Chick-fil-A uitbater vandaag verwachten een gemiddelde van rond de $200,000 per jaar te verdienen.

Wat is McDonald’s franchise vergoeding?

McDonald’s franchisenemer aanvragers moeten een minimum van $500.000 beschikbaar hebben in liquide middelen en een franchise fee van $45.000 betalen. Degenen die op zoek zijn naar een nieuwe McDonald’s franchise te starten kan verwachten om te betalen tussen de $ 1.314.500 en $ 2.306.500. Bestaande franchise prijzen kunnen oplopen tot $1 miljoen of meer.

Hoeveel verdient een Mcdonalds eigenaar?

Hoeveel verdient een McDonald’s franchise eigenaar jaarlijks? In het algemeen schat McDonald’s dat franchisenemers kunnen verwachten jaarlijks gemiddeld ongeveer $150.000 winst te maken na een initiële investering van $1.013.000 tot $2.185.000.

Hoeveel verdienen Chick-fil-A eigenaars?

De meeste fastfoodbedrijven maken niet algemeen bekend hoeveel hun franchise-eigenaars per jaar verdienen, maar dat betekent niet dat het niet mogelijk is om een vrij goed idee te krijgen. Volgens de franchise informatie groep, Franchise City, kan een Chick-fil-A uitbater vandaag verwachten een gemiddelde van rond de $200,000 per jaar te verdienen.

Vorig artikel

Welke kleuren kan je beter niet dragen met grijs haar?

Volgend artikel

Wat is de boosste Hulk ooit geweest?

You might be interested in …

Is thee een colloïde?

Gefilterde thee is een colloïde en dus is het een heterogeen mengsel. Een colloïde is een heterogeen mengsel. De grootte van de opgeloste deeltjes in dit mengsel is zo klein dat ze met het blote […]

Wat is de boosste Hulk ooit geweest?

De Hulk heeft… -een asteroïde half zo groot als de aarde verbrijzeld met één enkele slag. -hield 100 miljard ton tegen -Bijna in een baan om de aarde gesprongen. -Het hele schudden van de planeet […]

Hoe kan ik Curse downloaden?

Het installeren van modpacks is een van de meest interessante onderdelen van Minecraft. Terwijl vanilla Minecraft na verloop van tijd repetitief kan worden, kunnen modpacks elk aspect van het spel veranderen, door compleet nieuwe items […]