27 mei 2022

Laten we alle antwoorden vinden

Expand search form

Wat is het beste e-mailadres dat je kunt hebben?

man gebruikt telefoon en laptop thuis

In de begindagen van het internet leek het wel of er duizenden gratis e-mail service providers waren. Sindsdien hebben een select aantal de ruimte gedomineerd dankzij hun betrouwbare functies, aanpasbare interfaces en uitgebreide opslagmogelijkheden.

De beste gratis e-mailaccounts

Hoewel Google’s Gmail en Microsoft’s Outlook boven de rest uitsteken als het gaat om goed afgeronde, toegankelijke functies, zijn er een paar uitschieters die gebruikers zouden moeten overwegen, afhankelijk van hun e-mailbehoeften.

Gmail

Gmail is om vele redenen een voor de hand liggende keuze: Het is gratis, aanpasbaar, en geeft gebruikers toegang tot de volledige Google Workspace (voorheen bekend als G Suite). Wereldwijd gebruiken meer dan een miljard mensen Gmail.

Hier zijn de functies waarmee Gmail zich onderscheidt:

  (waarmee gebruikers kunnen plannen wanneer een e-mail wordt verzonden)
 • Deel bestanden rechtstreeks vanaf Google Drive met e-mailontvangers zonder het berichtvak te verlaten
 • E-mails automatisch filteren in categorieën voor promoties, sociale en updates
 • Verzenden ongedaan maken
 • Vertrouwelijke e-mails verzenden die na ontvangst binnen een bepaalde tijd verlopen

Hoewel Gmail een zeer aanpasbare interface en een strak ontwerp heeft, kan het labelsysteem nog wel wat werk gebruiken. Gebruikers moeten vaak labels aanpassen en e-mails handmatig in mappen filteren, in plaats van dat de service dit intuïtief doet.

Outlook

Microsoft Outlook heeft een enorm scala aan functies die ofwel ongelooflijk nuttig kunnen zijn, of overweldigend voor degenen die een eenvoudigere e-maildienst willen. Net als Gmail integreert Outlook met andere Microsoft-programma’s zoals Office, OneDrive, Skype, Agenda, PayPal en DocuSign.

Hier zijn de functies waarmee Outlook zich onderscheidt:

  (waarbij gebruikers kunnen plannen wanneer een e-mail wordt verzonden)

 • Geavanceerde zoekfunctie via de werkbalk om specifieke e-mails te vinden
 • 15 GB gratis opslagruimte (abonnees krijgen 50 GB)
 • Offline toegang (via de Outlook Web App)
 • Junkmailfilter biedt beveiliging tegen phishing en bugs
 • De mogelijkheid om e-mails te snoozen voor later
 • Automatische e-mailfiltering (Outlook organiseert e-mails die het belangrijk vindt om naar de “Focused Inbox” te gaan)
 • Werkt naadloos samen met andere Microsoft-gerelateerde apps binnen het platform
 • Vergelijkbare bewerkingsmogelijkheden als in Microsoft Word

In tegenstelling tot Gmail is Outlook’s sjabloon voor het automatisch beantwoorden van e-mails beperkend en biedt het niet veel opties. De mogelijkheid om e-mails te filteren, te labelen en terug te vinden, geeft Outlook echter een streepje voor op de rest.

iCloud

De meeste Apple gebruikers kennen de e-maildienst van iCloud, maar hebben er geen. Het goede nieuws is dat je in een paar minuten een iCloud-e-mailaccount kunt opzetten. De e-mailservice van iCloud is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudige oplossing waarmee de basisfuncties van e-mail zonder al te veel gedoe kunnen worden uitgevoerd.

Dit zijn de kenmerken waarmee iCloud zich onderscheidt:

 • Automatische antwoorden buiten kantoor
 • 5 GB opslagruimte (extra ruimte kan in maandelijkse of jaarlijkse termijnen worden gekocht)
 • Junkmailfilter biedt beveiliging tegen phishing en bugs
 • Filters kunnen eenvoudig worden ingesteld met behulp van Regels, die te vinden zijn op de zijbalk
 • Toegang tot Apple apps zoals iCloud-schijf, Notities, Herinneringen, Foto’s, Agenda, Contacten
 • Kan worden gesynchroniseerd met elk iOS-apparaat
 • Minimalistisch ontwerp is gemakkelijk te gebruiken
 • Biedt gebruikers de mogelijkheid om “VIP”-afzenders aan te wijzen

Het grootste nadeel van de e-maildienst van iCloud is dat je een Apple-apparaat moet hebben om volledig toegang te krijgen tot alle functies. Een iCloud-e-mailaccount biedt ook niet de mogelijkheid om het verzenden van e-mails te plannen, e-mails te snoozen voor later of offline toegang te krijgen tot e-mail. Als u echter een Apple ID hebt, is aanmelden bij iCloud de gemakkelijkste en snelste manier om een e-mailadres te krijgen.

ProtonMail

Gebruikers die op zoek zijn naar het toppunt van e-mailbeveiliging hoeven niet verder te zoeken dan ProtonMail. De missie van ProtonMail is gebruikers privacy en veiligheid te bieden, waardoor het een favoriet is geworden onder journalisten en overheidsfunctionarissen.

Alle e-mails worden automatisch versleuteld tenzij anders geselecteerd, waardoor het de beste keuze is voor iedereen die de veiligheid van zijn correspondentie wil verzekeren, maar ook het gebrek aan extra functies van de dienst door de vingers kan zien.

Hier zijn de kenmerken waardoor ProtonMail zich onderscheidt:

 • End-to-end versleuteling op elke e-mail, zelfs met degenen die geen ProtonMail hebben
 • Versleutelde e-mailgegevens
 • Vervaldata voor e-mail (verwijdert een e-mail automatisch na een bepaalde tijd, variërend van een uur tot 28 dagen)
 • Ontvangers ontvangen een eenmalig wachtwoord voor toegang tot een versleutelde e-mail
 • Anoniem aanmelden

Er zijn een paar nadelen aan het gebruik van ProtonMail, zoals de mogelijkheid om maximaal 150 berichten per dag te verzenden. En met slechts 500 MB is de gratis opslagruimte voor e-mail erbarmelijk in vergelijking met andere diensten. Er is ook geen manier om berichten te filteren in meer dan drie mappen.

Yahoo Mail

Gooi Yahoo Mail nog niet aan de kant. Yahoo bestaat al langer dan veel van de andere e-mailproviders, maar krijgt niet genoeg krediet voor zijn functies en forse opslagopties. In de afgelopen jaren heeft Yahoo de opzichtige, paginagrote advertenties geschrapt voor een robuustere, meer gepolijste e-mailinterface die lijkt op die van zijn concurrenten.

Hier zijn de functies waarmee Yahoo zich onderscheidt:

 • Geplande verzending (waarbij gebruikers kunnen plannen wanneer een e-mail wordt verzonden)
 • Automatische Out of Office antwoorden
 • 1 TB gratis opslagruimte (aanzienlijk meer dan de meeste aanbieders)
 • Junk mail filter biedt beveiliging tegen phishing en bugs
 • Eenvoudige mogelijkheid om externe apps te koppelen, zoals Google Drive en Dropbox
 • Wegwerp e-mail adres (gebruikers kunnen tot 500 wegwerp e-mail adressen aanmaken die niet terug gekoppeld kunnen worden aan hun primaire account)
 • Aanpasbare mappen en lay-out
 • Mogelijkheid om u gemakkelijk af te melden voor ongewenste e-mails zonder uw inbox te verlaten
 • GIF-toetsenbord
 • Contacten importeren van sites zoals Facebook
 • SMS- en sms-mogelijkheden
 • Pakketten en post traceren in de Yahoo Mail-app

Yahoo’s grootste minpunt is dat het soms buggy en traag kan zijn. Het aanmaken van filters is niet zo intuïtief als bij andere concurrenten, waardoor het organiseren tijdrovend wordt. Als u echter Yahoo Mail aan de mix wilt toevoegen, maakt de app het gemakkelijk om uw andere inboxen (Gmail, AOL, Outlook) allemaal op één plaats te integreren.

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

Welke e-mail is het veiligst?

Beste veilige e-mailproviders in 2022:ProtonMail – Veilige e-mailprovider met de beste prijs-privacyverhouding. Startmail – Beste e-mail voor desktop-only gebruikers. Tutanota – Beste beveiligde e-mail voor elk apparaat. Zoho Mail – Onderdeel van de beste B2B security product suite. Thexyz – Uitstekende suite van functies.

Wat is de beste gratis email account om te gebruiken?

BESTE Gratis Email Service Providers | Gratis Email Adres1) ProtonMail. 2) Zoho Mail. 3) Outlook. 4) Gmail. 5) Yahoo! Mail. 6) iCloud Mail. 7) AOL Mail. 8) GMX.

Wat is de veiligste gratis e-mail account om te hebben?

1) ProtonmailU hoeft geen persoonlijke informatie in te voeren om een veilige e-mail account aan te maken. Protonmail gebruikt AES (Advanced Encryption Standard) en RSA Rivest, Shamir, Adleman algoritmes. Het heeft een modern inbox-ontwerp dat u helpt om e-mails op een betere manier te lezen, te organiseren en te verzenden.

Wat is een goede e-mail gebruikersnaam?

De meest professionele manier om een email adres op te zetten is om je voornaam en achternaam te gebruiken zonder nummers. Bijvoorbeeld, john. [email protected] com. U kunt ook alleen uw voor- of achternaam gebruiken, zoals [email protected] com of [email protected] com. Je kunt niet fout gaan door het simpel te houden.

Moet ik mijn volledige naam gebruiken in mijn email adres?

Goede Praktijken: Gebruik bij het zoeken naar een baan een e-mailadres dat je volledige naam, voornaam / achternaam, initialen, of een kleine variatie bevat. Als je een veel voorkomende naam hebt of het moeilijk vindt om een nieuw e-mailadres aan te maken, probeer dan een middelste naam, middelste initiaal of een willekeurig nummer toe te voegen.

Wat is beter Gmail of Hotmail?

In het begin had Gmail een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van Hotmail. De belangrijkste was dat het 500 keer zoveel opslagruimte bood: 1GB! Gmail had ook een veel betere zoekfunctie en spamblokkering, en het werkte als een app in plaats van een HTML-webpagina. Outlook. com heeft nog steeds mappen in plaats van Gmail’s labels.

Wordt Gmail opgeheven?

Op 2 april 2019 sluiten we de consumenten (persoonlijke) versie van Google+, een sociaal netwerk van Google. Er zullen geen andere Google-producten (zoals Gmail, Google Foto’s, Google Drive, YouTube) worden afgesloten als onderdeel van de uitschakeling van Google+ voor consumenten. Het Google-account dat u gebruikt om u aan te melden bij deze diensten, blijft bestaan.

Komt er een einde aan Gmail?

In 2021 krijgen gebruikers te maken met verschillende nieuwe regels van Google. Deze omvatten het profiteren van gratis foto’s op Google Photos, en zelfs het afsluiten van inactieve accounts. Onder het nieuwe beleid zullen alle accounts die langer dan twee jaar inactief zijn geweest volledig worden verwijderd.

Moet je je echte naam gebruiken op Gmail?

Je moet eigenlijk je echte naam gebruiken (voornamelijk om juridische redenen) maar je kunt een alibi gebruiken als je dat liever hebt. Echter- wees gewaarschuwd dat je zeker moet weten wat het is, en ook dat het zal zijn wat wordt gedeeld met degenen die je e-mailt/correspondeert met.

Wat is een uniek email adres?

Een uniek emailadres is een emailadres dat alleen voor jou toegankelijk is (d. w. z. niet gedeeld wordt met andere mensen). U kunt uw persoonlijke emailadres of een zakelijk emailadres gebruiken.

Wat is een goede Gmail gebruikersnaam?

Ze bestaan uit uw voor- en achternaam. Ze zijn kort, makkelijk uit te spreken en te onthouden. Goede e-mailnamen bevatten geen willekeurige getallen en speciale tekens – behalve punt, underscores en koppeltekens. Ze zijn vrij van bijvoeglijke naamwoorden/woorden van eigenwaan – zoals heet, cool, lief, knap, mooi, schattig, ultiem, krachtig, enz.

Wat is beter Gmail of Yahoo?

Dus, in de vraag van Gmail vs Yahoo Mail, is Gmail duidelijk het superieure email platform. Yahoo Mail is zeker niet slecht-het heeft de meeste van dezelfde functies die Gmail heeft, en een paar unieke extraatjes zoals handige aangepaste weergaven voor bepaalde soorten berichten en toegang tot Yahoo’s nieuwsdiensten.

Wat is het alternatief voor Gmail?

Zoho Mail
Hier zijn de beste Gmail alternatieve e-maildiensten: ProtonMail. Zoho Mail. Outlook.

Is er een betere gratis email dan Gmail?

Yahoo! Mail is een sterke vervanger voor Gmail. Het is een van de gratis alternatieven voor Gmail en biedt een eenvoudig aanmeldingsproces en een gratis e-mailaccount met enorme opslagruimte, namelijk 1 TB. Kenmerken: Yahoo Mail is een van de beste Gmail alternatieve e-mail die u toelaat om uw inbox aan te passen door het kiezen van thema’s.

Stopt Gmail in 2021?

In 2021 krijgen gebruikers te maken met verschillende nieuwe regels van Google. Deze omvatten het profiteren van gratis foto’s op Google Photos, en zelfs het afsluiten van inactieve accounts. Onder het nieuwe beleid zullen alle accounts die langer dan twee jaar inactief zijn geweest volledig worden verwijderd.

Vorig artikel

Moet je een spuitbus doorprikken?

Volgend artikel

Welke lijm werkt in een vriezer?

You might be interested in …

Wat is DPG in bloed?

Het gemak waarmee hemoglobine zuurstof afgeeft aan de weefsels wordt gecontroleerd door erytrocytisch 2,3-difosfoglyceraat (2,3-DPG), zodat een verhoging van de concentratie van 2,3-DPG de zuurstofaffiniteit verlaagt en vice versa. Dit overzichtsartikel beschrijft de synthese en […]

Hoe lang moet ik peterselie koken?

Malia Frey is een gewichtsverlies expert, gecertificeerd gezondheidscoach, gewichtsbeheersing specialist, personal trainer, en fitness voedingsdeskundige. Barbie Cervoni MS, RD, CDCES, CDN, is een geregistreerde diëtist en gecertificeerd diabetes zorg en onderwijs specialist. Verywell / Alexandra […]