27 mei 2022

Laten we alle antwoorden vinden

Expand search form

Wordt Google Keep opgeslagen in de cloud?

Dit is een interessante vraag omdat het allemaal afhangt van wat u bedoelt met ‘geback-upt’. In één opzicht, ja ze worden geback-upt omdat ze allemaal worden opgeslagen op een Google-server, dus als u bijvoorbeeld uw telefoon volledig wist, zult u nog steeds in staat zijn om toegang te krijgen tot uw Google Keep-notities. Maar als je al je Google Keep-notities permanent wist en vervolgens je telefoon volledig wist, dan is er geen manier om die notities te herstellen.

Dit artikel biedt dan drie manieren om Google Keep-notities te exporteren, zodat ze elders kunnen worden opgeslagen voor het geval u uw Google-account volledig wilt verwijderen of bang bent dat u de toegang ertoe om een of andere reden verliest (meestal als u een Google Workspace-gebruiker bent en dat bedrijf gaat verlaten).

Ok, nu dat is opgehelderd – laten we beginnen.

Optie één – Google Documenten

Persoonlijk maak ik regelmatig kopieën van mijn belangrijke Google Keep-notities op Google Docs (wat een leuke functie is die rechtstreeks in Google Keep is ingebouwd). Op die manier maak ik een back-up van die notities in een apart gebied, dus mocht er iets gebeuren met mijn Google Keep-account, dan kan ik nog steeds bij de notities die belangrijk voor me zijn.

Hoe exporteer ik Google Keep-notities naar Google Docs via het web

 • Open https://keep.google.com.
 • Klik op de notitie die u naar Google Docs wilt verzenden.
 • Klik op het Meer menu pictogram in de rechterbenedenhoek van de notitie.
 • Klik op Kopiëren naar Google Doc in het uitklapmenu. Om onmiddellijk het Google Doc te openen, klik op Doc. openen in de pop-up die linksonder in het venster verschijnt.

Hoe exporteert u Google Keep notities naar Google Docs via de mobiele app

Notitie: De optie om een Google Keep-notitie rechtstreeks naar Google Docs te verzenden, is alleen beschikbaar op de mobiele Android-app.

 • Open de toepassing Keep.
 • Tik op de notitie die u naar Google Docs wilt verzenden.
 • Tik op het Actie Menu pictogram rechtsonder in de notitie.
 • Tik op Verzenden uit het pop-up menu.
 • Tik op Kopiëren naar Google Doc in het pop-up scherm. Om het Google Doc onmiddellijk te openen, klikt u op Doc openen in de pop-up die linksonder in het venster verschijnt.
 • Tik op de Pijl terug om terug te keren naar de oorspronkelijke notitie.

Wanneer u Google Keep-notities hebt geëxporteerd, wat dan?

Zodra uw notities zijn geëxporteerd naar Google Documenten, kunnen ze worden bewerkt en opgemaakt zoals elk ander document. De oorspronkelijke Google Keep-notities blijven onaangeroerd, dus u kunt ervoor kiezen ze te bewaren, te archiveren of te verwijderen, zonder dat dit van invloed is op de notities die naar Google Documenten zijn geëxporteerd.

Het document krijgt dezelfde titel als de oorspronkelijke Google Keep-notitie. Als de notitie geen titel had, wordt het document ‘Google Keep-document’ genoemd.

Notitie: Lijsten worden niet vertaald naar Google Docs. Bij lijstnotities worden de selectievakjes vervangen door een opsommingsteken.

Optie twee – Google Keep-notities delen met een andere Google-gebruiker

Als u uw Google Keep-notities wilt exporteren omdat u om de een of andere reden de toegang tot uw Google-account dreigt te verliezen, raad ik u deze optie aan. Hiermee kunt u alle Google Keep-notitie-indelingen behouden, inclusief afbeeldingen, lijsten, enz. Hoewel het een beetje tijdrovend is omdat u elke notitie afzonderlijk moet delen.

Hoe Google Keep notities delen via Android app

 1. Open op uw Android-telefoon of -tablet de Google Keep-app
 2. Tik op de notitie die u wilt delen.
 3. Tik op de drie verticale stippen in de rechterbenedenhoek
 4. Tik op Collaborator.
 5. Voer een naam, e-mailadres of Google-groep in.
 6. Kies een naam of e-mailadres.
 7. Tik rechtsboven op Opslaan.

Hoe deelt u Google Keep-notities via het web

 1. Open Google Keep op uw computer.
 2. Klik op een notitie.
 3. Klik op Collaborator.
 4. Voer een naam, e-mailadres of Google-groep in.
 5. Kies een naam en klik op Klaar.
 6. Klik op Opslaan.

Hoe Google Keep-notities delen via de iOS-app

 1. Open op uw iPhone of iPad de Google Keep-app
 2. Tik op de notitie die u wilt delen.
 3. Tik op Actie.
 4. Tik op Collaborateurs.
 5. Voer een naam, e-mailadres of Google-groep in.
 6. Kies een naam of e-mailadres.
 7. Tik rechtsboven op Gereed.

Optie drie – Google Takeout

U kunt er ook voor kiezen om uw Google Keep-informatie regelmatig te downloaden van takeout.google.com, wat meestal een geweldige manier is om back-ups te maken en gegevens op te slaan die u niet kwijt wilt.

 • Ga naar takeout.google.com
 • U kunt ervoor kiezen om alles van uw Google-account te downloaden (dit is de standaardoptie) of klik op “Alles deselecteren” en kies vervolgens alleen Google Keep (dat in de lijst wordt weergegeven als alleen Keep)
 • Hoe dan ook, zodra u uw keuze heeft gemaakt, scrollt u naar beneden en klikt u op “Volgende stap”
 • Laat de standaardopties staan en klik op “Export maken”. U krijgt een e-mail zodra uw export is voltooid.
 • Zodra u de e-mail ontvangt, klikt u op “Download uw bestanden” om een zip-bestand van de informatie te krijgen.

Beperking van Google Takeout

Er is één grote beperking van het gebruik van Google Takeout om een externe cache van uw Google Keep-notities bij te houden – om er weer toegang toe te krijgen!

Elke notitie wordt gedownload als HTML die moet worden geopend, gekopieerd en vervolgens geplakt in een nieuwe Keep-notitie. Afbeeldingen worden niet gedownload via deze methode en moeten afzonderlijk worden gedownload en opnieuw worden gekoppeld aan de juiste notitie.

Deze beperking is de reden waarom dit mijn minst favoriete optie is voor het ‘back-uppen’ van Google Keep-notities.

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

Waar worden Google Keep-gegevens opgeslagen?

Wanneer u een bestand van welk type dan ook uploadt naar Google Keep, zoals een foto om aan een notitie te hechten of de audio van een spraaknotitie, wordt dit veilig opgeslagen in onze datacenters van wereldklasse. Gegevens worden gecodeerd tijdens het transport en in de opslag. Als u ervoor kiest om deze bestanden offline te openen, slaan we deze informatie op uw apparaat op.

Maakt Google Keep-notities back-ups naar de cloud?

In zekere zin, ja ze worden geback-upt omdat ze allemaal zijn opgeslagen op een Google-server, dus als u bijvoorbeeld uw telefoon volledig wist, zult u nog steeds in staat zijn om toegang te krijgen tot uw Google Keep-notities.

Wat zijn de nadelen van Google Keep?

Nadelen van Google KeepGoogle Keep kan toegang krijgen tot je gegevens en deze ontginnen. Er is geen tekstopmaak beschikbaar in Keep Notes. De app is beperkt tot slechts meerdere tags voor notities. De gebruikers zijn niet in staat om hun wijzigingen ongedaan te maken. Er worden geen meldingen verzonden wanneer taken worden toegevoegd aan gedeelde lijsten.

Zal Google een kopie bewaren van permanent verwijderde bestanden?

Alleen wanneer u de bestanden uit de Prullenbak verwijdert of u de Prullenbak leegmaakt, zullen de bestanden permanent van Google Drive worden verwijderd. zodra een bestand of map is verwijderd, zal het in de Prullenbak blijven tot het wordt verwijderd of tot die 30 dagen zijn verstreken.

Kan ik Google Keep exporteren?

U kunt uw gegevens exporteren en downloaden van Google Keep. U kunt gegevens downloaden die niet zijn verwijderd. U kunt een archief maken om te bewaren voor uw administratie of om de gegevens te gebruiken in een andere service.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van Google Keep?

Een van de grootste voordelen van Keep is de naadloze integratie met het hele Google-ecosysteem. Dat betekent dat als u sterk afhankelijk bent van Gmail, Google Drive of Google Documenten, u items in Keep eenvoudig kunt delen tussen platforms, vanuit de Keep-app of via een Google-programma dat Keep ondersteunt.

Is Google Keep hier om te blijven?

Google beëindigt de ondersteuning voor de Google Keep Chrome-app in februari 2021. De app wordt verplaatst naar Google Keep op het web, van waaruit deze nog steeds toegankelijk is. Offline toegang tot notities zal nog steeds beschikbaar zijn op Google Keep mobiele apps, maar niet op de computer, volgens Google’s ondersteuningspagina.

Gaat Google Keep verdwijnen?

De Keep Chrome app op je desktop zal echter worden vervangen door een snelkoppeling launcher. Het is de moeite waard toe te voegen dat vanaf februari 2021, u niet in staat zal zijn om toegang te krijgen tot Keep op uw computer tot tenzij u een actieve internetverbinding hebt. Offline toegang zal echter nog steeds beschikbaar zijn voor Android- en iOS-gebruikers.

Kun je permanent verwijderde foto’s van Google Drive herstellen na 60 dagen?

Methode 1. Stap 1: In eerste instantie moet u de “Google Photos” app op uw android apparaat te openen. Stap 2: Ga naar de linkerbovenhoek en tik op het menu om de prullenbak optie te kiezen zoals afgebeeld. Stap 3: Selecteer nu uw verwijderde foto’s door te klikken en vast te houden. Stap 4: Tik op de “Herstellen” optie, en je bent klaar.

Hoe lang bewaart Google verwijderde gegevens?

Gegevens kunnen tot 6 maanden op deze systemen blijven staan. Net als bij elk verwijderingsproces kunnen zaken als routineonderhoud, onverwachte uitval, bugs of storingen in onze protocollen vertragingen veroorzaken in de processen en termijnen die in dit artikel worden gedefinieerd. Wij onderhouden systemen om dergelijke problemen op te sporen en te verhelpen.

Hoe vind ik Google Keep?

Om toegang te krijgen tot Google Keep, kunt u de mobiele app gebruiken (beschikbaar voor zowel Android- als iOS-apparaten), of ga naar keep. google. com. (Er is ook een Chrome-browserextensie die u kunt downloaden voor het. ) Het is ook ingebouwd in Gmail: U kunt een notitie toevoegen door simpelweg te klikken op het gele Keep-pictogram op de uiterst rechtse werkbalk.

Wordt Google Keep stopgezet?

De Keep Chrome-app op uw bureaublad wordt echter vervangen door een snelkoppeling launcher. Het is de moeite waard toe te voegen dat vanaf februari 2021, u niet in staat zal zijn om toegang te krijgen tot Keep op uw computer tot tenzij u een actieve internetverbinding hebt. Offline toegang zal echter nog steeds beschikbaar zijn voor Android- en iOS-gebruikers.

Waarom stopt Google Keep?

Vergeet niet Android te updaten De “Google blijft stoppen” fout (en andere) kan grotendeels worden toegeschreven aan software updates. Als de fout net is opgetreden, is de kans groot dat een standaard systeemupdate, een app-update of zelfs een hotfix de fout heeft veroorzaakt.

Wat zal Google Keep vervangen?

De Keep Chrome-app op uw bureaublad wordt vervangen door een snelkoppelingsstartprogramma, waarmee u keep. google. com kunt starten door simpelweg op het pictogram op uw bureaublad te klikken.

Wat is het verschil tussen Google Drive en Google Keep?

Google Keep Notes is een app om notities te maken. Het is direct verbonden met de Google Drive-ervaring. Echter, in tegenstelling tot de meeste van Google Drive, Google Keep Notes is zijn eigen ervaring. Je hebt dus geen toegang tot notities vanuit de Google Drive-app zoals je dat wel hebt vanuit Google Docs, Sheets of Slides.

Vorig artikel

Wat zijn de zwakke punten van Zeus?

Volgend artikel

Moet je Sculpey meteen bakken?

You might be interested in …

Kun je een mens personifiëren?

Voordat leerlingen het gebruik van personificatie in de literatuur die ze lezen kunnen herkennen en in hun eigen teksten kunnen gebruiken, moeten ze eerst een goed begrip hebben van wat personificatie precies is. In wezen […]

Wat maakte een einde aan de Zwarte Dood?

Terwijl sommige van de vroegste pandemieën uitbraken door delen van de bevolking uit te roeien, konden medische en volksgezondheidsinitiatieven de verspreiding van andere ziekten een halt toeroepen. Naarmate menselijke beschavingen floreerden, deden besmettelijke ziekten dat […]